سیستم مه پاش با توجه به کارآمد بودن آن در مرغداری ها می تواند کاربرد های زیادی داشته باشد. علت اصلی استفاده از این سیستم در سالن های مرغداری ایجاد رطوبت برای جلوگیری از اتلاف مرغ می باشد. برای آنکه در مرغداری های صنعتی فضای کافی برای حرکت مرغ در سالن وجود ندارد بایستی میزان رطوبت به حدی باشد که دمای بدن حیوان از حد طبیعی بالاتر نرود و نیز این رطوبت می تواند به محیط برای جلوگیری از آلودگی سالن و مرغ به برخی از بیماری ها کمک کند. سیستم مه پاش مرغداری علاوه بر این موارد می تواند در شرایطی که سالن نیاز به گنایی دارد نیز مورد استفاده قرار گیرد.

شاید یکی از دلایل پیشرفت سریع سیستم های مه پاش چه در زمینه گلخانه، دامداری، خانگی و رستورانی و … استفاده از سیستم مه پاش در سالن های مرغداری بوده است. علت آن هم این است که در صورت خرابی این سیستم تلفات بالایی در مرغداری بوجود می آید. حتی ریزش آب از بالا بصورت قطره نیز می تواند موجب از بین رفتن تعدادی از طیور در سالن گردد. در سیستم مه پاش مرغداری نیز مشابه مه پاش گخانه ای، مه پاش رستورانی، مه پاش خانگی، مه پاش دامداری و دیگر سیستم های مه پاش از تجهیزاتی استفاده شده است که تحت فشار کار می کنند. سیستم مه پاش نازلی مورد استفاده در مرغداری ها با توجه با بالا بودن راندمان از قیمت بسیار مناسبی برخوردار می باشد.

 

تجهیزات سیستم مه پاش مرغداری

در سیستم مه پاش مرغداری از الکتروپمپ های یستونی تحت فشار استفاده می شود. در این سیستم ها الکتروپمپ ها برای تولید فشار بالا مورد استفاده قرار می گیرند تا این فشار بتواند پیستون های داخلی نازل های مه پاش را باز کرده وو موجب اسپری آب شوند. در الکتروپمپ های مورد استفاده درسیستم مه پاش مرغداری ها برای آنکه بتوان فشار خروجی و نیز دبی آب را کنترل نمود از شیر رگولاتور بر روی پمپ استفاده می کنند. این شیر می تواند در شرایطی که تعداد نازل های مه پاش کم تر از حد مناسب می شود کنترل دبی و فشار را انجام دهد تا به الکتروپمپ آسیبی وارد نشود. شیلنگ های مورد استفاده در سیستم مه پاش مرغداری از نوع هیدرولیکی استفاده می شود. که دارای چندین مدل می باشند. برای سیستم مه پاش مرغداری از شیلنگ های 2 متری در طول سالن بهره می برند که در بین هر دو قطعه شیلنگ یک عدد پایه نازل دو طرفه برای پاشش رطوبت نصب می گردد. شیلنگ های مه پاش قادر به تحمل فشار تا 200 بار را دارند که البته برای فشار های پایین تر نیز می توانند مورد استفاده قرار گیرند.

 

رطوبت سالن مرغداری

با توجه به اینکه رطوبت سالن های مرغداری نباید از یک حدی بالاتر و یا پایین تر بیاید لازم است برای سیستم مه پاش، تابلوی کنترل نصب شود. با توجه به نوع سفارش مشتری، تابلو برق ساخته شده می تواند دارای تایمر و یا سنسور کنترل رطوبت باشد. تابلو برق سیستم مه پاش علاوه بر حفاظت الکتریکی می تواند دارای سنسور کنترل رطوبت باشد و یا دارای تایمر.  در صورت نصب تایمر، تابلو برق در این حالت با توجه به زمان مشخص شده در تایمر سیستم مه پاش را روشن و یا خاموش می نماید. در صورت نصب سنسور، تابلو برق با توجه به فرامین صادر شده از طریق سنسور سیستم مه پاش را روشن و خاموش می نماید. میزان رطوبت برای سالن های مرغداری دو میزان دارد یکی میزان رطوبت کف سالن و دیگری میزان رطوبت هوای سالن می باشد.

 


شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های سرمایشی
سیستم سرمایشی با طراحی متنوع و زیبا جهت ایجاد فضای سرد و دل نشین در تمامی فضاها نظیر سوله ها ، ویلاها ، کارخانه ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

www.sarmasaan.com


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سیستم ,مرغداری ,سالن ,استفاده ,رطوبت ,فشار ,مورد استفاده ,میزان رطوبت ,استفاده قرار ,سنسور کنترل ,دارای تایمر ,سنسور کنترل رطوبت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سئو - طراحی سایت picture دانلود پایان نامه poupee silicone oiuyt های کلیک عاشقانه هایی که باید آنها را بلد بود. Pieces صفحه اینترنتی درس شبکه‎های کامپیوتری 2 خرازی معلم بازنشسته نازی آباد